köpa melanotan på nätet

Innan man injicerar melanotanet är det alltid bra att vara påläst.
Det vi kallar huden består egentligen av tre lager:
Första lagret är tunt och är självklart hudlagret. Tjockleken är mellan 1,5 – 3 mm oavsett hur man ser ut eller vilket BMI (Body Mass Index ) man har. Under hudlagret finns ett lager med fett även kallad subkutan vävnad, det är i detta lager man skall injicera melanotanet. Tredje lagret består av muskler och finns precis under den subkutana vävnaden.
När du injicerar är det i den subkutana vävnaden du ska injicera och inte muskellagret eller hudlagret.
Dvs använd inte andra nålar än insulinsprutor om fallet inte är så att du är van och vet precis hur du skall injicera.

Varför är subkutan vävnad viktigt?

Vi vet alla att olika material absorberar saker i olika takt och det är samma för de olika hudlagren.

Kroppen måste absorbera insulinet på ett jämnt sätt och för att det ska fungera korrekt är det i den subkutana vävnaden som är det bästa lagret. Det säkerställer att insulinet tas upp i kroppen på ett smidigt sätt och hjälper till att reglera dina blodsockernivåer jämnt.

Om nålen går djupare hamnar injektion i en muskel. Till skillnad från subkutan vävnad absorberar muskeln snabbare, vilket kan orsaka en insulinkänning och därför ska du inte injicera i muskellager.

Hur ska insulinet hamna rätt?

Vi vet att insulinet måste hamna i den subkutana vävnaden. För alla människor räcker det med en kort nål (5mm-10mm) för att säkerställa att nålen inte når muskellagret. De nålar vi skickar med och säljer är just insulinsprutor och anpassade för ändamålet.
Man sätter även sprutan åt sidan precis som på bilden och även som man kan se i klippet nedan.

Kom ihåg att lämna kanylen i huden under minst 10 sekunder efter att du har tryckt på kolven för att se till att du får allt melanotan.

Köpa Melanotan ♥︎

Besök våran webbshopp när du vill köpa melanotan med sveriges bästa resultat.